Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) Bakker Bedrijfswagens 03-12-2023

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn)

Wil je graag aan de slag als 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Bakker Bedrijfswagens is op zoek naar een 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn). Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Vrachtwagenmonteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Automotive

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn)

Klinkt deze vacature als 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Bakker Bedrijfswagens. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woudenberg
  2. 1e Truckmonteur (Bedrijfsautotechnicus Zware Lijn) Bakker Bedrijfswagens 03-12-2023

Bekijk nog meer vacatures