Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) Brederijn 3.0 B.V. 17-05-2024

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0)

Wil je graag aan de slag als Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) in Purmerend? Bekijk dan snel deze vacature.

Brederijn 3.0 B.V. is op zoek naar een Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) . Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 0 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Bestuurder Bulldozer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

0 – 0 euro

Solliciteren op de functie van Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0)

Klinkt deze vacature als Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brederijn 3.0 B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres hvanzanten@brederijn.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is http://brederijn.nl/. Je kan je voor deze vacature als Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) tot Helene van Zanten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woudenberg
  2. Bestuurssecretaris bij Timon (via Brederijn 3.0) Brederijn 3.0 B.V. 17-05-2024

Bekijk nog meer vacatures