Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad Brood & Spelen Kinderopvang 22-05-2024

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad

Wil je graag aan de slag als Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Brood & Spelen Kinderopvang is op zoek naar een Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad. Het betreft een voor minimaal 10 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schoolfotograaf

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

10 – 12 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad

Klinkt deze vacature als Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Brood & Spelen Kinderopvang. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woudenberg
  2. Coördinator Tussenschoolse Opvang Basisschool Parkstad Brood & Spelen Kinderopvang 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures