Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Customer Service Page Personnel 07-09-2023

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Customer Service

Wil je graag aan de slag als Customer Service in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Page Personnel is op zoek naar een Customer Service. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Customer Service te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, dien je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in klantenservice, Backoffice of Administratief Medewerker.

Je zult in deze rol te maken krijgen met verschillende softwaretoepassingen, waaronder SAP en Salesforce. Daarnaast is het van belang dat je vertrouwd bent met Microsoft Office-programma's, zoals Word en Excel, om efficiënt te kunnen werken.

Hoewel basiskennis van onze bedrijfsproducten een pluspunt is, maakt het niet uit als je hier nog niet mee bekend bent. We moedigen kandidaten aan om een proactieve houding aan te nemen en bereid te zijn om te leren en te groeien.

In deze diverse en dynamische rol zul je veel gebruikmaken van je talenkennis. Het is essentieel dat je zowel vloeiend Nederlands als Engels spreekt. Als je ook goed Frans beheerst, is dat ideaal, en als je nog andere talen spreekt, wordt dat als een waardevolle aanvulling beschouwd.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Coördinator Customer Service

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Elektronica, Telecom

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

3000 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van Customer Service

Klinkt deze vacature als Customer Service voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Page Personnel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 31307999078. De website van Unknown is http://www.pagepersonnel.nl. Je kan je voor deze vacature als Customer Service tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woudenberg
  2. Customer Service Page Personnel 07-09-2023

Bekijk nog meer vacatures