Zoek
Sluit dit zoekvak.

´Ons voortbestaan wordt bedreigd door die kolonie parasieten die ons volk heeft weten binnen te dringen.´ De kalende, wat oudere...

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

Helmert Woudenberg (1945-2023): `Ik wil mijn familie niet sparen`

Woudenberg - ´Ons voortbestaan wordt bedreigd door die kolonie parasieten die ons volk heeft weten binnen te dringen.´ De kalende, wat oudere man op het verder lege podium spuugt de woorden uit met ingehouden woede. Het publiek luistert geboeid naar een monoloog vol haat. ´Ze...

Bekijk het hele nieuwsartikel van Vrij Nederland op https://www.vn.nl/ik-wil-mijn-familie-niet-sparen/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Woudenberg te informeren over wat er speelt in Woudenberg. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. Helmert Woudenberg (1945-2023): `Ik wil mijn familie niet sparen`