Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Steeg 49 3956 RA Leersum te koop

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Woudenberg en de omgeving van Woudenberg. Zoek de ideale woning in Woudenberg.

Meer informatie over Nieuwe Steeg 49 3956 RA Leersum 

De woning aan de Nieuwe Steeg 49 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 698.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 180 m² en staat op een perceel van 350 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Nieuwe Steeg 49 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Woudenberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Nieuwe Steeg 49

Postcode en woonplaats

3956 RA Leersum

Woonoppervlakte

180 m²

Perceeloppervlakte

350 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 698.000 k.k.

Interesse in Nieuwe Steeg 49 3956 RA Leersum

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Vierhout van Wonderen Makelaars Taxateurs. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Nieuwe Steeg 49.

Ben je op zoek naar een makelaar in Woudenberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Woudenberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Nieuwe Steeg 49 3956 RA Leersum