Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen Processionals 08-11-2023

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen

Wil je graag aan de slag als Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Processionals is op zoek naar een Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Operator Mechanic Offshore

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

2700 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen

Klinkt deze vacature als Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Processionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres dylan.hendriks@processionals.nl en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.processionals.nl/. Je kan je voor deze vacature als Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen tot Dylan Hendriks.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woudenberg
  2. Procesoperator Kunststof (special trays)- 4 ploegen Processionals 08-11-2023

Bekijk nog meer vacatures