Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg 50+ Werkt 05-04-2024

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg

Wil je graag aan de slag als Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

50+ Werkt is op zoek naar een Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 1320 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemedewerker Benzinestation

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Detailhandel

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

1320 – 2200 euro

Solliciteren op de functie van Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg

Klinkt deze vacature als Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 3-6-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 50+ Werkt. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@50pluswerkt.nl en telefoonnummer 055-3030975. De website van Unknown is https://www.50pluswerkt.nl. Je kan je voor deze vacature als Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg tot Cinta Christa.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woudenberg
  2. Servicemedewerker Shell Tankstation Woudenberg 50+ Werkt 05-04-2024

Bekijk nog meer vacatures