Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord Lelie zorggroep 15-02-2024

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord

Wil je graag aan de slag als Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Lelie zorggroep is op zoek naar een Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord. Het betreft een voor minimaal 4 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Huishoudelijke Hulp

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

4 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord

Klinkt deze vacature als Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-04-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Lelie zorggroep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woudenberg
  2. Vakantiewerk Huishoudelijke Dienst Huize Nieuwoord Lelie zorggroep 15-02-2024

Bekijk nog meer vacatures