Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verhoevenstraat 13 3818 PK Amersfoort te koop

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Woudenberg en de omgeving van Woudenberg. Zoek de ideale woning in Woudenberg.

Meer informatie over Verhoevenstraat 13 3818 PK Amersfoort 

De woning aan de Verhoevenstraat 13 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 635.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 116 m² en staat op een perceel van 140 m². Met 6 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.


De advertentie van de woning aan de Verhoevenstraat 13 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Woudenberg en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Verhoevenstraat 13

Postcode en woonplaats

3818 PK Amersfoort

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Aantal kamers

6

Vraagprijs

€ 635.000 k.k.

Interesse in Verhoevenstraat 13 3818 PK Amersfoort

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Telman & Van Leeuwen Makelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Verhoevenstraat 13.

Ben je op zoek naar een makelaar in Woudenberg, bekijk dan zeker even deze makelaars in Woudenberg.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Verhoevenstraat 13 3818 PK Amersfoort