Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) Welkoop 06-01-2024

Redactie Woudenbergnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woudenberg beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk)

Wil je graag aan de slag als Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Welkoop is op zoek naar een Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2180 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Potplanten

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

32 – 38 uur

Salaris

2180 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk)

Klinkt deze vacature als Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Welkoop. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woudenberg komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woudenberg, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woudenberg
  2. Verkoopmedewerker Tuin (Afdelingsverantwoordelijk) Welkoop 06-01-2024

Bekijk nog meer vacatures